Суспільство

У Корюківці дружина врятувала чоловіка від суїциду

На околиці Корюківки було зареєстровано факт спроби суїциду. На щастя, рідня була поруч, і чоловіка вдалося врятувати.

Близько о пів на дванадцяту дружина перерізала мотузку, на якій у сараї уже висів її 62-річний чоловік. І таким чином визволила його з обіймів смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубці: психолог розповів про «суїцидні» причини (Відео)

Рідні негайно викликали медиків корюківської екстреної служби, які прибули за кілька хвилин. Чоловік зовні був слабкий. Йому надали необхідну меддопомогу і госпіталізували до Корюківської районної центральної лікарні.

Як потім з’ясувалося, зранку цього дня немолодий чоловік повернувся з лікарні, був розхвильований і трохи напідпитку. Пояснив, що лікування й обстеження у закладі охорони завершилося.

Зі слів чоловіка, рідні зрозуміли, що йому потрібно робити дороговартісну операцію, а він не хоче бути тягарем для родини. Та й взагалі в нього нема бажання житии.

Після цієї розмови він не знаходив собі місця. То йшов за хату, то прямував в інше місце, казав, покурити. Дружина розуміла його емоційний стан, а тому стежила за ним. Допомагав і син слідкувати за батьком.

І пильність рідних виявилася зовсім не зайвою. У тяжкий момент близьким вдалося відвернути чоловіка і батька від суїциду. Про чоловіка відомо, що він хороший сім’янин. Та оскільки мав тяжку хворобу, то стан його психіки погіршувався. Хоча в родині він не конфліктував.

На сьогодні корюківчанин перебуває на лікуванні в одному з чернігівських медзакладів. Кризовий стан минув, у нього поступово поліпшується самопочуття.

Джерело: susidy.city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button