Суспільство

У Козельці запрацював мобільний сервісний центр МВС

Після повномасштабного вторгнення рф в Україну мобільний сервісний центр МВС відновив свою роботу в Козельці, адже попит на послуги у громаді великий.

Про це повідомляє селищна рада.

Так, 27 жовтня жителі громади, переселенці змогли замінити посвідчення водія, зареєструвати транспортні засоби, отримати консультації та роз’яснення від фахівців центру. За виїзд пересувний сервісний центр МВС надав 13 послуг.

Одразу в день звернення за місцем перебування громадяни мали можливість отримати нові документи та номерні знаки на транспортні засоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водійське посвідчення поштою: на Чернігівщині запровадили нову послугу (Відео)

У мобільному центрі за допомогою сучасного обладнання працюють та обслуговують громадян адміністратор і фахівець Експертної служби МВС.

Мобільний сервісний центр МВС надає громадянам найбільш затребувані послуги з реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку транспортних засобів і видавання, обміну посвідчень водія. Щодо довідки про відсутність судимостей, то таку послугу громадяни можуть отримати на порталі електронних інформаційних послуг МВС України за посиланням https://vytiah.mvs.gov.ua/app/landing

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button