Суспільство

У Носівській ОТГ поліпшують якість медичних послуг

*Актуально

У Носівській ОТГ депутати міськради, де найбільшою є фракція політичної партії «Наш край», та міський голова Володимир Ігнатченко працюють над поліпшенням якості медичних послуг.

Як повідомив Володимир Ігнатченко, у Носівській ОТГ завершується капітальний ремонт приміщення амбулаторії при центральній районній лікарні, що розташована у віддаленому мікрорайоні міста – поблизу цукрового заводу.

За його словами, медогляд тут проводитимуть сімейні лікарі, які приїжджатимуть із районної лікарні. «Це робимо для зручності людей, які живуть у цій частині міста», – наголосив він.

Також Володимир Ігнатченко зазначив, що питання медичної галузі в ОТГ є пріоритетними. Зокрема, цього року з бюджету громади депутати виділяли кошти на фінансування цільових програм щодо забезпечення хворих інсуліном, проведення гемодіалізу. Крім того, 300 тис. грн спрямовано районному бюджету для придбання житла лікарям, а 450 тис. грн – на встановлення лінійного прискорювача в обласному онкодиспансері. «Цей проект дуже дороговартісний, виділені кошти з державного, обласного, місцевих бюджетів, а тому не могла залишитися осторонь і Носівська громада», – прокоментував Володимир Ігнатченко.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

    1. Напишіть, будь ласка, що саме Вас цікавить, ми спробуємо дізнатися і розповісти про це.

Back to top button