Суспільство

У Носівській ОТГ виділили додаткові кошти на благоустрій

*Актуально

На Чернігівщині в Носівській міській раді депутати «Нашого краю», які становлять більшість, під час чергової сесії виділили кошти на поліпшення благоустрою населених пунктів Носівської ОТГ. Про це повідомила секретар міської ради Людмила Недолуга (обрана від «Нашого краю»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Носівська ОТГ вразила масштабними реконструкціями місцевих шкіл

За її словами, депутати внесли зміни до Плану (програми) соціально-економічного розвитку Носівської міської ради на 2018-2020 роки та до Програми благоустрою території населених пунктів Носівської міської ради на 2018 рік. Зокрема, депутати збільшили фінансування комунального підприємства «Комунальник», що пов’язано зі зростанням вартості витратних матеріалів, запчастин до комунальної техніки тощо, а також виділили кошти на придбання спеціальної комунальної техніки й обладнання.

2

«Ми прагнемо, аби центр і села нашої громади були прибраними, озелененими, освітленими та затишними, тому депутатський корпус підтримує благоустрій», – зазначила Людмила Недолуга.

Також під час сесії Носівської міськради схвалили рішення про організацію груп з інклюзивною формою навчання в двох дитячих садках, яких громада потребує. Адже до міської ради зверталися з відповідним проханням завідувачі навчальних закладів і батьки дітей з особливими потребами.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button