Суспільство

У Новому Бикові на Бобровиччині дочекалися чистої питної води

«М’яка, чиста і приємна на смак», – хвалять люди в Новому Бикові питну воду, яка нині тече в кранах житлових будинків. Для жителів тутешнього «заводського» поселення, а тут їх 250 осіб, це велика радість, адже через зношеність старої свердловини понад 14 років вони пили іржаву брудну воду. Від цього – хвороби і погане самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери й аутсайдери: два нардепи від Чернігівщини потрапили до оціночного рейтингу

Допоміг із реконструкцією водонапірної вежі та свердловини народний депутат України Борис Приходько. «Ми зверталися до Бориса Вікторовича ще перед виборами, коли він до нас приїжджав, і просили допомогти, хоча розуміли, що це дорого. Але наш депутат нам пообіцяв і, як бачите, зробив. Ми дуже дякуємо йому і бажаємо здоров’я», – каже місцева жителька Антоніна Сойко.

Щоб уже напевне пересвідчитися в тому, що питна вода в Новому Бикові чиста та якісна, селяни додатково замовлять аналіз. Також продезінфікують свердловину та труби. До речі, роботи з реконструкції водонапірної вежі та свердловини вартували 300 тисяч гривень – сума дуже значна, але ж зроблено все задля здоров’я людей, яке насправді безцінне.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button