Суспільство

У поліції відповіли на закиди Атрошенка щодо «виконання тупих вказівок»

Сьогодні, 28 квітня, під час чергової сесії Чернігівської міської ради мер Владислав Атрошенко закинув поліції Чернігівщини «виконання тупих вказівок» щодо контролю за карантинними обмеженнями.

Начальник поліції Чернігівської області Володимир Нідзельський відреагував на закиди міського голови на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Повідомляю, що в країні діють державна, обласна та міська комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації. Саме цими комісіями приймаються рішення щодо карантинних обмежень, а поліція – лише один з органів, який контролює дотримання цих рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина залишається в «червоній» карантинній зоні

Щодо вашої цитати «Справжній керівник не той, який тупо виконує всі вказівки, а той, який вчасно може їх зупинити», повідомляю: у Чернігові ця комісія засідає під головуванням вашого заступника. Відтак поліція Чернігова виконує ті рішення, що ухвалені вашою командою, зокрема.

Наостанок підкреслю, що поліція Чернігівської області працює виключно в правовому полі щодо дотримання карантинних обмежень.

Основним пріорітетом поліції є широка роз’яснювальна робота, а до відповідальності правоохоронці притягають виключно злісних порушників карантину»,- написав він.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button