Суспільство

У трьох соціально важливих закладах Ніжина стартує опалювальний сезон

На черговому засіданні Ніжинського виконавчого комітету, 3 жовтня, розглянули і погодили рішення «Про початок опалювального сезону 2019–2020 pp. у комунальному некомерційному підприємстві «Ніжинська центральна міська лікарня ім. Миколи Галицького», комунальному лікувально-профілактичному закладі «Ніжинський міський пологовий будинок», Ніжинському дитячому будинку-інтернаті.

Згідно з рішенням, опалювальний сезон у цих закладах розпочнеться з 7 жовтня 2019 року. На адресу міського голови надійшли відповідні листи-звернення. Кошти на оплату послуги в лікарні, пологовому та будинку-інтернаті є. Схема теплопостачання відпрацьована.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарифне знущання: чому в Чернігові найвищі ціни на опалення

У членів виконавчого комітету виникло питання щодо стану тепломереж, адже є інформація, що не всі зовнішні труби належним чином теплоізольовані. На наступному засіданні виконавчого комітету мають прозвітувати представники «НіжинТеплоМереж». А ось чи розпочнеться раніше опалювальний сезон у школах і дитячих садочках, поки достовірно невідомо.

Також відкритим залишається питання – чи підписало ТОВ «НіжинТеплоМережі» договір про постачання газу з НАК «НафтоГазУкраїни»? Що буде з тарифами, адже ціна газу знизилася? На ці та інші запитання мають надати відповіді вже на наступному засіданні виконавчого комітету.

Джерело: mynizhyn.com

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button