Суспільство

Віртуальна прогулянка: погляд на Чернігів із дзвіниці Троїцького собору (Фото)

А ви бували на дзвіниці? Ну, тоді, дорогенькі, я, Віктор Кошмал, запрошую вас здійснити таку віртуальну туристичну прогулянку з видами на осінній Чернігів сходами дзвіниці. Чесно кажучи, я не пам’ятаю, скільки разів там бував, а от скільки східців – досі не знаю. Та це й несуттєво.

Важливо те, що ви, заплативши 2 грн, піднімаєтесь догори. Звісно, тут вам дух перехоплює. Це тільки діти та треновані люди можуть так швиденько залітати. Але ось піднялися на перший оглядовий майданчик – і вам відкривається осіннє місто в усій його красі. Ви витягуєте мобілочку – і клацаєте, клацаєте, аж поки не набридне.

Тепер ви піднімаєтесь ще вище. І знову те саме повторюється.

А поки ви піднімаєтесь, повз вас наввипередки гасають діти-екскурсанти. І ось ви піднялися на самісіньку вершину дзвіниці. Свіжий вітер куйовдить вашу зачіску, але вам не до цього. Перед вами внизу лежить ваш красень Чернігів. Дух захоплює від заворожливої картини. Гарно так…

Але, оговтавшись від краси, ви помалу спускаєтесь до підніжжя дзвіниці. Дорога назад вже легша. Спустившись, ви переводите дух, а в душі дзвенить ота осіння краса нашого з вами чудового міста.

От і все, подорож закінчилася.

А вашій увазі фоторепортаж з оглядового майданчика, там, де ви щойно побували. Приємного вам перегляду, друзі.

Текст і фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button