Суспільство

Януковича госпіталізували у лікарню Москви

У лікарню Москви з важкою травмою госпіталізували президента-утікача Віктора Януковича. Про це Громадському повідомив один з його адвокатів Олександр Горошинський.

«Я зустрівся з ним у лікарні. Діагноз точно сказати не можу, це буде некоректно. Але травма досить важка і він не може рухатися», — сказав адвокат та додав, що Янукович досі станом на 18 листопада перебуває у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупційну справу менських радикалів відклали – Гайдукевича госпіталізували

Раніше низка російських ЗМІ з посиланням на власні джерела в екстрених службах та серед медиків повідомила, що Януковича доставили до клініки імені Скліфосовського.

Видання «Комсомольськая правда» з посиланням на джерело серед чергових лікарів клініки Скліфосовського повідомило, що Януковича госпіталізували в нерухомому стані з підозрою на серйозну травму хребта та коліна.

Також видання повідомило, що Янукович дістав травму під час гри у теніс на підмосковному корті — звідти екс-президента вивезли на кареті швидкої. Крім того, джерело «КП» додало, що Януковича супроводжували кілька людей, і на деякий час у блоці лікарні обмежили доступ відвідувачам.

Водночас ресурс «360» з посиланням на екстрені служби заявив, що Януковича відпустили за годину після госпіталізації.

Джерело: Громадське Телебачення

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. ОЙ, кому этого старого идиота жалко. Пусть хоть сдохнет, мразь

    1. Не п*изди кастрюлеголовый, при нем доллар по 8 был!

Back to top button