Суспільство

Ясла для малечі Парафіївки, 27 автобусів для шкіл Чернігівщини та «Міс бікіні»: основні новини Чернігова та області за 22 серпня

Для найменших жителів села Парафіївка, що на Ічнянщині, сьогодні відкрили ясельну групу «Журавлик».  27 навчальних закладів Чернігівщини отримали сучасні, технічно оснащені шкільні автобуси.

Міський голова Батурина Леонід Душа поділився з журналістами ЧEline планами з відродження міста і розповів про нові місцеві туристичні цікавинки.

А голова постійної комісії з питань розвитку та реформування місцевого самоврядування, децентралізації та європейської інтеграції, депутат Чернігівської обласної ради з фракції ПП «Наш Край» Ірина Грозенко розповіла про те, яка ж саме децентралізація потрібна Україні.

У Чернігові відбулася найпікантніша подія літа – традиційний конкурс «Міс бікіні». Перемогу святкує Юлія Зоріна.

У Стрижні чернігівці помітили дохлу рибу.  Перший заступник начальника «Чернігіврибохорони» Микола Каленюк говорить, що рибі бракує кисню.

За словами головного лікаря Чернігівського пологового будинку Василя Гусака, чернігівські породіллі не користуються бебі-боксом.

Бобровицьким педофілом виявився екс-голова районної ради Валерій Овчінніков.

У лісі біля Ріпок представники «Самооборони» знайшли нічийний «Volkswagen». Пізніше з’ясувалось, що машина перебувала на ремонті і її не віддавали власнику.

Російський опозиційний письменник-втікач Роман Рословцев хоче потрапити на військову службу до Нацгвардії або добровольчого батальйону.

До 25-річчя незалежності України журналісти записали відеопривітання чернігівців. Містяни продекламували вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну».

До свята в бібліотеці Короленка пройшла обласна науково-практична конференція «Краєзнавча діяльність бібліотек Чернігівщини».

24 серпня на Красній площі виступить рок-гурт «Тінь сонця».

Ще статті по темі

Back to top button