Суспільство

Зарплати заступників Білогури: скільки заробляє освітянська «еліта» Чернігова

ЧЕline вже повідомляв про заробітну плату головного освітянина Чернігова, «лауреата» багатьох нагород і відзнак Василя Білогури. Вона варіюється від 20 до 50 з половиною тисяч гривень, переважно за рахунок премій, надбавок, доплат і так далі, які, як відомо, так не хоче виплачувати місцева влада простим вчителям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заробляє Білогура, або Чому для вчителів Чернігова немає грошей

1

Заробітні плати заступників Білогури виявились скромнішими, здебільшого через те, що в них краще здоров’я та немає побутових проблем, адже начальник випереджає підлеглих у зарплаті саме за рахунок матеріальної допомоги.

2

Якщо проаналізувати доходи за останні півроку, найбільш грошовитою в зарплаті є молода заступниця Віра Казимир, яка в листопаді минулого року отримала таку премію (акцентуємо на терміні «премія» оскільки в запиті освітяни не розшифровували походження цієї суми), що, мабуть, відмовилась від посадового окладу, адже в рядку «Всього» про нього не згадала.

30008133_448413918926377_2019404338_n

Молода освітянка за сукупним доходом навіть «переплюнула» більш імениту заступницю, принаймні, за досвітом роботи, – Наталію Мисливець. Єдиною теоретичною перевагою Віри Казимир може бути тільки те, що вона балотувалася на минулих місцевих виборах в одному виборчому списку «БПП» разом із сьогоднішньою владною елітою міста, зокрема з Василем Білогурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білогура замовив 6,5 тисяч березових мітел

Новачок «освіти», заступник і завідувач професійно-технічного освітянського напряму Володимир Гаврилов поки що стабільно отримує свої 14 тисяч і через свій 4-місячний стаж на цій посаді «надприбутків» не отримував.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Кстати, это нормальная зарплата для каждого при нынешних ценах и условиях

  2. Тільки кожний не отримує таку зарплату

  3. Премія, як відомо, виплачується за якісь особливі досягнення або здобутки. Не для кого не є секретом, що молода заступниця вміє дуже гарно посміхатися, але тільки кому треба і там де треба

Back to top button