Суспільство

Жінку без пам’яті, яка кілька днів перебувала в лікарні, розшукали родичі

16 жовтня близько одинадцятої вечора на лінію «102» зателефонувала жінка та повідомила, що зникла її свекруха. До заявниці виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що невістки з сім’єю деякий час не було в місті. Зі свекрухою вони постійно говорили по телефону, але 12 жовтня жінка перестала відповідати на дзвінки. Повернувшись до Чернігова, родина одразу поїхала до неї додому, проте там її не було.

Правоохоронці пригадали, що саме 12 жовтня всі патрульні екіпажі отримали орієнтування про те, що до міської лікарні доставили невідому жінку віком близько 50 років. Хто вона і де живе, жінка не могла пригадати.

За описом невідома з лікарні була схожа на розшукувану. Поліцейські показали заявниці фото цієї жінки. Невістка впізнала свою свекруху.

Патрульні повідомили до чергової служби Управління патрульної поліції, що встановили особу раніше невідомої жінки, яка зараз перебуває в лікарні, та доставили до медзакладу заявницю, де вона особисто пересвідчилася, що пацієнтка – її родичка.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button