Суспільство

Жителі Батуринської громади очікують на передачу лісів у власність тергромади

*Актуально

Представники «Нашого краю» проводять зустрічі в громадах Чернігівської області. Керівник обласного партійного осередку та голова фракції в облраді Сергій Баришовець і депутат обласної ради від партії «Наш край» Валерій Колоша відвідали Батуринську територіальну громаду, де поспілкувалися із депутатами міської ради, а також із місцевими жителями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів Дмитрівської громади непокоїть стан місцевих доріг і налагодження автобусного сполучення між селами

Сергій Баришовець наголосив, що поставив собі за мету побувати в кожній громаді Чернігівщини, аби краще розуміти проблематику на місцях, потреби і запити людей у невеликих населених пунктах.

Під час зустрічі в Батурині серед інших питань обговорили необхідність передачі лісів райагролісгоспу громаді. Валерій Колоша нагадав, що ще 2016 року депутати «Нашого краю» подали відповідне звернення до обласної ради. Потім такі ж звернення скерували й інші громади, однак питання не вирішено до цього часу.

«Депутати «Нашого краю» в Чернігівській облраді відстоюватимуть питання передачі лісів агролісгоспів громадам області. Завдяки цьому територіальні громади отримають додаткові джерела наповнення своїх бюджетів», – сказав Валерій Колоша.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button