Суспільство

Зібраний у чернігівських школах пластик вивозитимуть електровелосипедом (Відео)

У школах Чернігова будуть встановлені демонстраційні контейнери для збору пластику. Одна із ключових задач для успішності роздільного збору – вчасне обслуговування пунктів, про це йдеться на сторінці Еко Місто у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими будуть зелені насадження в Чернігові, спільно вирішуватимуть фахівці КП «Зеленбуд», екологи, науковці й активісти

«Розробляючи концепцію нашого проєкту, ми поставили собі за мету зменшити вуглицевий слід на кожному етапі. Електровелосипед – це сучасний, екологічний та зручний міський транспортний засіб, призначений для перевезення різних вантажів. Це простий і надійний помічник з мінімальними експлуатаційними витратами», — зазначають представники Еко Місто.

Дивіться відео про процес створення вантажного електровелосипеда на базі НУ «Чернігівська політехніка» — офіційна сторінка і перші його візити в чернігівські школи.

Проєкт «Plastic Fantastic» реалізується ГО «Еко Місто» за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в рамках Transition Promotion Program.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button