Суспільство

Зоопарк, скарб і миші: жарти від ЧЕline

Друзі, сьогодні у стрічці новин нашого порталу були опубліковані кілька жартівливих новин. У сучасному буремному житті вистачає негативних моментів, тому ми хотіли, щоб ви зайвий раз посміхнулися.

Звичайно, ми одразу натякали, що публікації стосуються сьогоднішнього свята – Дня сміху. Але вкотре хочемо наголосити, що новина про переїзд Менського зоопарку до Чернігова, знайдений у Батурині скарб Мазепи і з’їдені мишами гроші чиновника – це першоквітневі жарти.

Ми впевнені, що працівники Менського зоологічного парку – це люди з великої літери і докладають максимум зусиль для того, щоб тварини парку були доглянуті і нагодовані. Немає жодних передумов для того, щоб зоологічний парк з Мени кудись «мігрував».

Щодо скарбу у Батурині, то, звичайно, було б дуже чудово, якби хтось дійсно знайшов щось подібне. Хто знає, можливо, це все попереду. Не виключаємо, що новина про гроші в гаражі є повністю вигаданою.

Можливо, дійсно хтось із чиновників зберігає загадкові незадекларовані гроші в гаражі.

До речі, церемонію нагородження «Людини року», цьогорічним лауреатом якої став міський голова Чернігова Владислав Атрошенко, організатори також чомусь вирішили транслювати сьогодні – в День сміху.

А це вже не жарти! )

Ще статті по темі

Back to top button