Спорт

Чернігівки з «Легенди-ШВСМ» у столиці розгромили господарів поля

28 квітня на спортивній арені Київського національного торговельно-економічного університету відбувся матч 14-го туру в жіночій Вищій лізі, в якому київський «Атекс-СДЮШОР-16» зазнав поразки від гостей з Чернігова — 0:5.

Вже на 10-й хвилині «Легенда-ШВСМ» відкрила рахунок завдяки голу Марії Михайлюк. Одразу ж після цього киянки мали гарний шанс відіграти пропущений м’яч, та вихід віч-на-віч із кіпером гостей Ірина Кушнір не реалізувала. Перевага у класі давалася взнаки, і до перерви підопічні Володимира Кулика відзначилися ще двічі: дубль на свій рахунок записала Марія Михайлюк, а за десять хвилин до перерви результативну атаку завершила Аліна Скидан — 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські футболістки перемогли гостей з Дніпра

Ще два м’ячі футболістки з Чернігова забили вже після перерви. У складі гостей відзначилася також Поліна Полухіна з пенальті, а під завісу матчу підсумковий рахунок встановила Олена Лимар — 5:0.

Таким чином, «Легенда-ШВСМ» здобуває дев’яту перемогу у сезоні і продовжує займати третю сходинку в турнірній таблиці з 29 очками. Киянки ж з одним набраним очком посідають останнє місце в чемпіонаті.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ + БОМБАРДИРИ

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2017-2018 — 14 тур

28.04.2018 — м. Київ — стадіон КНТЕУ — 150 глядачів

АТЕКС-СДЮШОР-16 (Київ)ЛЕГЕНДА-ШВСМ (Чернігів) — 0:5 (0:3)

ГОЛИ: Михайлюк 10,16, Скидан 35, Полухіна 61 пен, Лимар 78

АТЕКС-СДЮШОР-16: Суріна — Васьківська, Маркусь, Ткаченко, Ковальчук Н., Заєнчковська, Мирончук, Черепаня (Кукса 46), Тарасенко, Помазан, Кушнір

Запасні: Ковальчук Ю.

Тренер: Алла ГРЕСЬ

ЛЕГЕНДА-ШВСМ: Діхтяр — Полухіна (Салай 64), Коча, Соломаха, Скидан (Шматко 64), Лашко (Семиженко 79), Перевізник, Куніна Н., Деркач, Лимар, Михайлюк

Запасні: Говорунова, Лутченко — Гриценок, Віхоть

Тренер: Володимир КУЛИК

Арбітри: Мамчур Н. (Рівне) — Матковська М. (Хмельницький), Сухан М. (Закарпатська обл). — Кваша А. (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Мазуренко Н. (Київська обл.)

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Черепаня 37, Мирончук 67 — Лашко 30, Скидан 36, Полухіна 39

Джерело: Womensfootball

Ще статті по темі

Back to top button