Спорт

Помінялися місцями: в Ніжині змагалися татусі юних футболістів

16 жовтня на базі Ніжинської ДЮСФШ було гамірно й людно – тут відбувся футбольний турнір «ТАТО CUP», у якому взяли участь вже не юні вихованці футбольної школи, а їхні татусі.

Цього разу батьки з футболістами помінялися місцями, тепер юні нащадки мали змогу вболівати та підказувати чи «напихати» своїм батькам за хибні дії на полі, а не навпаки. Чоловіки хвацько бігали по полю й продемонстрували, що ніжинські татусі талановиті в усьому. В результаті запеклих футбольних баталій, коли часом емоції просто «зашкалювали», ніби це був не просто звичайний турнір, а матч УПЛ, визначилися кращі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині до громадських робіт залучають безробітних

У командному заліку, шосту сходинку посіла команда батьків дітей 2007/08р.н., п’яте – 2015-16р.н., четверте – 2010-2012р.н., третє – 2013р.н., срібними призерами стали батьки дітей 2011 р.н., золото вибороли батьки юних футболістів 2014 р.н.

Також 15 жовтня закінчився Чемпіонат міста з мініфутболу серед дорослих сезону 2022, у якому брали участь вісім команд і призерами чемпіонату стали: 1 місце – ФК «Будівельник», м. Ніжин, 2 – місце ФК «Лосинівка», с. Лосинівка, 3 місце – ФК «Динамо», м. Ніжин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Ніжинська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button