НЕЗАЛЕЖНІ

«Ми – незалежні»: «Свідомість людей – це свідомість держави», – Маріанна Хоменко про те, що таке бути патріотом для «незалежних» (Відео)

Нове покоління народжених у новій Україні. Покоління впевнених у собі, покоління тих, хто вірить у свої сили і не сподівається на послуги держави. Символічно, що народжені у вільній країні вважають, що успіх держави, зміни в ній – це вибір кожного українці.

«Потрібно починати з себе. Свідомість людей – це свідомість держави. Тобто коли комусь щось не так, то треба починати з себе: змінювати щось, покращувати, тому що держава – це все ми. Це весь народ, це всі ми. Треба починати з себе», — Маріанна Хоменко, народжена в 1991 році.

Маріанна Хоменко – однолітка незалежності. Народилася в 1991 році. Юрист за фахом. Працює помічником адвоката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми – незалежні»: Наталія Слабеняк – про героїв, щастя і головне багатство країни

«Спершу я працювала в Деснянському районному суді міста Чернігова, на посаді консультант суду. Вже майже рік я працюю на посаді помічника адвоката», — Маріанна Хоменко, народжена в 1991 році.

Незалежність нашої держави для її одноліток сприймається як незалежність кожного її громадянина.

«Для мене це означає бути незалежною в своїх думках, у своїх діях. Не боятися висловлювати свої думки. Ми маємо більше вибору. Я не знаю, чи було таке раніше, але наразі мені дуже комфортно. Я дуже люблю Україну і мені тут жити дуже комфортно. І коли хтось каже, що він поїде за кордон, для мене це взагалі не допустимо. Я дуже люблю цю країну і мені тут дуже комфортно», — Маріанна Хоменко, народжена в 1991 році.

Поняття патріотизму для Маріанни тісно пов’язане з поняттям любові. Бути патріотом своєї країни – це означає її любити.

«Я дуже люблю Україну. Якщо це можна сказати, що це патріот, то тоді так. Я дуже люблю цю країну», — Маріанна Хоменко, народжена в 1991 році.

У День Незалежності Маріанна Хоменко бажає країні самоствердження на міжнародній арені, щоб нашу державу, а з нею і кожного українця поважали в цілому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми – незалежні»: про дитинство та шлях до журналістики Ольги Лазун

«Щоб вона була більш міцною країною на міжнародній арені, щоб вона була сильною країною. Щоб вона могла себе проявити саме так, на міжнародній арені. Щоб на неї зважали інші країни», — Маріанна Хоменко, народжена в 1991 році.

Війна на сході України для дівчини є важкою темою, адже біль українців у будь-якому куточку нашої держави чи навіть за її межами – це завжди трагедія.

«Мирні переговори для мене більш… не зброя, а саме мирні переговори …  дипломати щоб сідали за стіл і якось домовлялися», — Маріанна Хоменко, народжена в 1991 році.

Загалом, на думку Маріанни Хоменко, 30 років – це дуже малий час для становлення України, тому в нашої держави всі успіхи та досягнення ще попереду.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button