Люди

Люди: віра в себе і позитив – життєві закони «сенсея» водіїв

«Розумний, компетентний, стресостійкий, веселий і милий», — так учні характеризують свого вчителя, а точніше, чернігівського інструктора по водінню Юрія Кудлая. Він – людина, яка дотримується власних принципів, любить свою роботу і йде по життю з позитивом – ставлячи цілі і досягаючи їх.

— Я працюю інструктором у «Автошколі в центрі» (на вулиці Коцюбинського, 49) уже 8 років, мені подобається. До цього викладав уроки теж в автошколі та і взагалі в трудовій маю до десятка різних професій, зупинився на цій.

Коли відчуваєш, що це справа твоя, то і легко долаєш труднощі. Так, наприклад, у 2013 році брав участь у обласних змаганнях із фігурного водіння і виборов І місце.

За роки моєї такої «викладацької» роботи вже виробив свої, так би мовити, «фішечки», методи та підходи до людей. Самі учні в процесі навчання підказують їх. Знаєте, всі ж ми різні, тому і до кожного застосовую свої тактики.42363937_303349500447389_444279547471331328_n

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди. Марина Каранда: Мистецтво – то мужність жити нетривіально

Для кожного чоловіка машина – це щось особливе і цінне, як ви справляєтесь із собою, коли учні в процесі навчання псують авто?

— Я знаю, яка в мене робота і свідомо йшов на неї. Хоч і за весь цей час змінив вже три машини. Але вдячність учнів ці всі негаразди згладжує. Коли їжджу з новими людьми, маю на увазі під час навчання, часто зустрічаю на дорозі своїх учнів, вітаються та вправно керують. Хоча неможливо всім угодить звичайно, були і конфліктні ситуації з людьми, але це буває дуже рідко.

Як розставляєте пріоритети у житті?

— Якось я поставив собі ціль – збудувати будинок і посадить дерево, як говориться в приказці, бо син у мене якраз народився. Мабуть, це і стало найбільшим мотиватором. І я влаштувався у декілька шкіл одразу, був постійно на роботі, але все ж досягнув своєї мети. Але одного разу я приходжу додому, а сину вже рік і він майже ходить, тоді і зрозумів, що цінності життєві не тільки у матеріальному. Став більше уваги приділяти родині:з дружиною живемо разом майже 10 років маємо двох синів, якими звичайно пишаємось. Виховуємо їх власним прикладом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди. Юрій Болоховець: “Стоїмо, немов на військових позиціях. І обстрілювали нас, і палили будинки”

Є якісь грандіозні плани на майбутнє чи якась одна велика мрія?

Звичайно є цілі, але я не загадую на 10 років вперед, живу сьогоднішнім днем. Але якщо щось задумав, то зроблю обов’язково і в якомога короткі терміни.

42319633_328894287676739_2831443265604026368_n

Хто у вашому житті є прикладом чи вчителем?

— Головним вчителем є життя, я знаю, що тобі нічого ніхто не винен. І все залежить тільки від тебе. Тим паче твої діти нікому теж не потрібні, крім тебе самого. А так як у мене два сини то заради них я і хочу щось робити, прокидатися вранці, аби їхнє майбутнє було ще кращим. І звичайно був приклад – батька, він ніколи не сидів без діла.

Яким бачите майбутнє України?

Доки крадії при владі, нічого у нас не зміниться. Але я вірю в людей і світле майбутнє. Знаю точно, не завжди нашій країні бути бідній. Далі буде краще і ми ще втремо носа будь-якій європейській державі.42342663_1955077664789775_5791818936878104576_n

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Я та моя дружина навчались водінню у Юрія Геннадійовича! Дуже позитивна людина, має підхід до кожного учня! З повагою сім’я Литванів

  2. Юра, самый лучший инстуктор! Я тоже у него училась!!!

  3. А куда делся мой коментарий про этого Кудлая?

  4. Да, Генадьевич хороший инструктор. Я тоже его ученик.

  5. Найкращий інструктор !) Прекрасна, безмежно позитивна і порядна людина)
    Рекомендую!

Back to top button