Люди

Понад 30 років з ароматом хліба: історія життя Вікторії Бариляк

Своє життя вона присвятила благородній професії і свого роду священному процесу – випіканню хліба. Недаремно в народі кажуть, що хліб – всьому голова. Особливо ця істина стала актуальною в нинішні надскладні часи війни.

Вікторія Бариляк – заступник директора з виробничих питань ТОВ «Чернігівський Хлібокомбінат» вже більше 30 років працює на рідному підприємстві. Трудовий шлях жінки на чернігівському хлібокомбінаті розпочався з 1987 року.

«Починала роботу з контролера. Потім стала змінним технологом, далі начальником зміни, за тим – начальником виробництва і вже тільки потім стала заступником директора з виробництва. Найважчі роки для мене були, коли я тільки починала працювати. Бо одна справа, якщо ти знаєш тільки теорію, а практики немає…

Отоді було складно. Але коли вже всі процеси вивчив, то з будь-якої ситуації знайдеш вихід і от тоді вже цікаво працювати», — згадує пані Вікторія.

За словами Вікторії Бариляк, хліб – це завжди важко. Дійсно – на підприємстві, де маєш справу із живим продуктом – легко апріорі не буває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я надихаюся життям: співачка Оксана Тригубенко

«Але підприємство на сьогоднішній день готове працювати у найважчих умовах, які тільки можуть бути. Колектив налаштований на те, щоб випікати хліб не дивлячись ні на що», — оптимістично наголошує пані Вікторія.

Варто зазначити, що чернігівський хлібзавод випікав хліб навіть у період активних бойових дій – фактично під ворожими обстрілами. На жаль, не обійшлося без пошкоджень.

Але ні ворог, ні обстріли, ні війна не зламали героїчних працівників заводу. Адже там розуміють, що хліб – то життя. Що без хліба – то голодна смерть.

Вікторія Бариляк каже, що і вона особисто і весь дуже вірить у Перемогу України та вірить у ЗСУ.

«Всім хочеться спокійної обстановки, спокійної роботи, тихих ночей та днів. Тому вірю в дуже скору Перемогу», — каже Вікторія Бариляк.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Наталі Солодовник

Ще статті по темі

Back to top button