ProСпорт

Фінал дворового футболу у Чернігові: «Кіт і пес» виграв у команди «Ремзавод» (Відео)

Фінал кубка міста став заключним поєдинком сезону для дворового футболу Чернігова.

У вирішальному матчі зійшлися  різні за стилем та досвідом суперники.

Команда «Ремзавод» з однойменного мікрорайону стояла у джерел створення дворового футболу. Цього року вона святкує 10-річний ювілей. Її суперником по фіналу всупереч прогнозам став колектив-дебютант вищої ліги  — команда «Кіт і пес».

— Очень интересным в том году был розыгрыш кубка. Во-первых, было рекордное количество участников – 58 команд стартовали, это около тысячи футболистов и вот сегодня мы видели развязку этого сезона. Команды очень достойные. «Кит и пес» и «Ремзавод» удивили в этом году  и показали, что достойны соревноваться в том соревновании, — Богдан Ткаченко, президент Асоціації дворового футболу м. Чернігова.

Досвід проти молодості – саме так можна охарактеризувати цьогорічний фінал Кубка. Події на футбольному майданчику розгорталися, як і годиться для дворового футболу, стрімко.

Глядачі побачили справжню фінальну битву і не один забитий гол. Інтрига у матчі тривала не довго. Амбіційна команда «Кіт і пес» не  залишила шансів своїй суперникам, здолавши «Ремзавод» з більш ніж переконливим рахунком 4-1.

— Вышли в полуфинал «на характере», решили на финал состав не менять. Скорей      всего ребята расслабились или разнервничались и получи четыре гола, — Антон Титаренко, капітан команди «Ремзавод».

— Долго шли к этому, не одну игру. Было сложно до первого и второго забитого мяча, была нервозность, потом забили пару голов, успокоились и довели до заслуженной победы. Результат на лицо, кто сильнее был сегодня, — Артем Бісикало, гравець команди «Кіт і пес».

Для переможців виграш Кубка Чернігова – найбільший успіх в історії. Тепер команда отримала право навесні зіграти у суперкубку з дворового футболу з чемпіоном Холдінгом.

Ще статті по темі

Back to top button