ProСпорт

Світ драйву. Тендітність на шаленій швидкості (Відео)

Для автолюбителів BMW — автомобіль мрії, для конкурентів — планка якості.

Продукція  цієї марки асоціюється виключно з автомобілями і німецькою надійністю.

Експерт программи “Мото Драйв” засновник українського клубу  BMW Е30 — Катерина Громико

«Люди, які купують BMW E30 поділяються на дві категорії власників: перші – це ті, яким не вистачило на більш дорожчий автомобіль, а для других – це «хвороба». Вони намагаються купувати оригінальні запчастини і максимально зібрати машину так, як вона виїхала із заводу у далеких 80-х роках», — розповіла Катерина Громико, організатор V зльоту автоклубу BMW E30.

Не зважаючі на жіночу тендітність Катерина професіонал у суто чоловічій справі: “Когда удается обьехать достаточно мощную машину то потом конечно ребята очень удивляются”

На п’ятому зльоті прихильників автомобілів БМВ панує дух змаганнь і аура вишуканості . У Ладинку з’їхалися автовласники з різних областей України та Білорусі.

«З урахуванням того, яка зараз погода і як все організовано, нам все подобається. На власному досвіді знаємо, що організувати такий захід дуже важко», — говорить Віталій, учасник з Мінська.

Спека на вулиці була не менша, ніж на автотреку, де проходили змагання зі швидкісного маневрування та драг-рейсингу. Пілоти спорткарів вражали глядачів як могли.

ЧEline теж не зміг втриматися від спокуси проїхатися у салоні BMW E30 і відчути на собі шалений адреналін та неймовірну швидкість. Нагороджували чемпіонів у кращих традиціях Формули-1. Переможці отримали кубки від організаторів та призи від спонсорів.

Ще статті по темі

Back to top button