Суспільство (відео)

120 тисяч на «лікування» — шахраям ( Відео)

Сто двадцять тисяч гривень за порятунок сина – старі шахрайські дії набирають обертів. Підозрілих чернігівців біля цього будинку першими побачили сусіди.

«А я обходжу і питаю: «Що ви хочете? Власниця цієї квартири отам сидить». Він відійшов і наче говорить по телефону. І ми пішли. А Павлович уже кричить із квартири «Наташо, швидше, в нас горе!»

Допоки господиня піднімалася сходами до своєї квартири, шахраї встигли зателефонувати на стаціонар господарю. Говорили від імені сина, мовляв, той потрапив у жахливу ДТП.

«Я питаю: а де твій телефон? А він мені: я втрачаю свідомість, ой, ой, мені погано. У мене перебиті ребра», — розповідає постраждалий Володимир Боженов.

Наталія Боженова пригадує, що голос у телефоні був дуже кволий, тому вона й не зрозуміла, що телефонував не її син.

«Він кричить «Мамо, мамо…» Ой, це страшно. Гроші віддайте, не рахуючи, бо мій знайомий спішить мені швидше передати», — згадує постраждала Наталія Боженова.

Оговталися старенькі тільки після того, як віддали сто двадцять тисяч гривень, які збирали на лікування. Викликали поліцію й описали прикмети чоловіка, який брав гроші. Нині поліція шукає зловмисників.

«За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті про шахрайство. Нині шукають свідків й очевидців і причетних осіб до скоєного», — повідомляє речник Чернігівського міського відділу поліції Наталія Човпило.

Правоохоронці попереджають про так звану шахрайську діяльність. Просять бути пильними та ретельно перевіряти інформацію, яку їм надають сторонні, адже шахраї можуть зателефонувати будь-кому.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button