Суспільство (відео)

Флешмоб: хто в гарній спортивній формі (Відео)

Чернігівці підтримали флешмоб. Нині вся Україна відтискається, аби підтримати ветеранів АТО та бійців, що нині воюють на передовій.

— У підніжжя Катеринки зібралося близько тисячі  учасників флешмобу. Чернігів  виклик від Житомира прийняв гідно, — Наталія Тягнирядно.

Останні настанови та приготування. У шеренгу спочатку шикуються військові.

— Основна мета заходу підняти дух ветеранів АТО, бо саме більше самогубств серед військових, — Альберт Черешко, організатор.

Найбільше у флешмобі зібралося військовослужбовців: воїни–інтернаціоналісти, ветерани АТО, місцевих військових частин та ліцеїсти льотного училища і курсанти Академії пенітенціарної служби.

— Ми вже передавали таку естафету в середині нашого закладу курсантам із Харкова тому усі відіжмуться, бо у на також є фізична підготовка, — Сергій Царюк, начальники юридичного факультету Академії пенітенціарної служби.

З іншого боку зігріваються як можуть юні спортсмени. Максим та Микита ділять одну чашку гарячого чаю на двох. Сьогодні вони віджиматимуться в парі.

— Кожен день зранку я роблю зарядку, — Микита, учень спортивної школи.

Школярів зійшлося близько сотні. Двадцять два рази – не рекордне віджимання для міського голови Владислава Атрошенка. Хоч  серед чиновників спортсменів значно менше, ніж серед школярів.

— Що стосується працівників, я нікого не змушував приходить чи не приходить, — Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова.

Окрему шеренгу організували глядачі. Вони вишикувалися на горі біля Катерининської церкви. Під гучні оплески глядачів виклик передали львів’янам.

Ще статті по темі

Back to top button