Суспільство (відео)

Переможниця конкурсу «Краса Чернігівщини-2016» отримала головний приз (Відео)

1 червня минулого року на інформаційному порталі ЧЕline стартував конкурс «Краса Чернігівщини 2016», який день за днем набирав обертів і привернув увагу велику кількість інтернет-користувачів.

Протягом цього часу відвідувачі нашого порталу обирали дівчину місяця. Кожна з переможниць, а таких було шестеро, отримувала сертифікат від парфумерної мережі Brocard, а також автоматично проходила до фіналу. А суперприз був солідний – путівка на двох до Єгипту.

Конкурс від ЧЕline «Краса Чернігівщини 2016» став новинкою на теренах регіону. Його унікальність у тому, що дівчат обирало не журі, а інтернет-користувачі, точніше – відвідувачі нашого порталу.

Голосували не тільки чернігівці, а, як свідчить статистика, жителі різних країн світу. Всього в конкурсі краси взяли участь півтори сотні дівчат. Боротьба кожного місяця ставала дедалі напруженішою. І долю переможниці визначали лічені голоси.

До фіналу, що тривав протягом грудня, пройшли 6 кращих дівчат. Вони виборювали путівку на двох до Єгипту. Проте одна з претенденток – Марія Батюк – відмовилася від участі. Тож за головний трофей боролися Маргарита Дерев’янкіна, Дана Байдак, Вікторія Щербата, Яна Павленко та Віталіна Горицька. До останнього дня зберігалася інтрига. У підсумку Віталіна Горицька з незначним відривом стала переможницею конкурсу «Краса Чернігівщини 2016» і щасливою власницею путівки до Єгипту. Віталіна – мати двох доньок. Каже, саме вони надихнули її на участь у конкурсі.

«Вдячна своїм друзям, колегам і знайомим, які зробили вагомий внесок у перемогу. Моя перемога – це ваша перемога…Хочу сказати всім, щоб не боялися брати участь у таких конкурсах. Це реально – отримати такий приз. Вдячна порталу ЧЕline за те, що подарували мамі двох дітей можливість провести незабутній відпочинок»,переможниця конкурсу Віталіна Горицька.

Ще статті по темі

Back to top button