АФІША

Балет, фільм жахів та комедія: куди піти у Чернігові (Афіша)

Якщо для когось і вівторок – день важкий, то радимо починати його зі смачного сніданку.

gr_28.02.2013_kniga_jalob_32Своєю ароматною кавою і вишуканими стравами славиться «Шарлотка», що в центрі Чернігова. Заклад пропонує комплексні сніданки, які допоможуть корисно і смачно розпочати день. До речі, підсолодити другий робочий день тижня краще з самого ранку –на вітрині «Шарлотки» красується небачений асортимент різних смаколиків.

 

8lmdf04gdrYСьогодні для шанувальників класики драматичний театр пропонує унікальну можливість поринути в атмосферу опери та балету. «Балет з балетів!» – саме так сказав Рудольф Нурієв про «Сплячу красуню». Поставлена вистава ще в 1980 році на сцені величного Маріїнського театру.

Стара добра казка Шарля Перро, де добро і зло змагаються за долю двох закоханих, хореографія Маріуса Петипа і музика Петра Чайковського зробили цю постановку вічною і безсмертною.

Отже, сьогодні у драматичному театрі перлина світової спадщини – вистава-опера «Спляча красуня». Початок о 19.00

kinoteatrУ кінотеатрі ім. Щорса сьогодні демонструється комедійна історія «Не слабка стать». І хоч такі ситуації трапляються й у сучасному соціумі, подивитись кінокомедію варто!

Головний герой звик перемагати в будь-якій справі і не знає відмови від дівчат. Та відколи він зустрічає красуню, яка не стає для нього «легкою здобиччю» як решта представниць «слабкої статі», всі його думки зводяться до того, як її звабити. А от чи врешті-решт закохається він у дівчину своєї мрії – дізнаються глядачі.

Здобути перемогу будь-яким шляхом, адже переможець забере все! Змагання за серце в кінотеатрі Щорса сьогодні о 20:40

VFy-VgsMMKsДля тих шанувальників жахів, у яких залізні нерви та відмінне почуття гумору, кінотеатр «Мультиплекс» пропонує страхітливу комедію «Жахливі свята». Усі ми звикли очікувати від свят тільки світлого та доброго, проте у кожного свята є своє темна сторона й історія, що не могла б відбутися у звичайний день. А оскільки фільми жахів для більшого ефекту треба дивитися в темний час доби, початку сеансу – о 23:40

Ще статті по темі

Back to top button