АФІША

Міжрегіональний форум із децентралізації пройде сьогодні в Батурині (Афіша)

Сьогодні, 3 червня, об 11:00 в Батурині розпочнеться Міжрегіональний форум щодо реформування місцевого самоврядування та децентралізації «Спроможні громади – сильна держава: об’єднання заради розвитку».

ЧEline вестиме пряму трансляцію з місця подій.

На форумі планується порушити питання розвитку сільських територій, створення точок економічного зростання, управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади. Заплановано обговорення досвіду реформи системи місцевого самоврядування Латвії та впровадження його в Україні.

Участь у заході підтвердили народні депутати України, повноважні представники Мінагрополітики, керівники Чернігівської області, міські, сільські та селищні голови, голова Відземського регіону Латвійської Республіки, інші посадовці та громадські активісти.

Співорганізатори:

  • комітет ВРУ з питань аграрної політики та земельних відносин, комітет ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування;
  • народний депутат України Давиденко В.М.;
  • Чернігівська обласна рада;
  • Батуринська міська рада.

Регіональний форум відбудеться за сприяння та підтримки: Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Чернігівської обласної державної адміністрації.

Захід відбудеться 3 червня, об 11:00 в Будинку культури, пров. Партизанський, 10, місто Батурин, Бахмацький район, Чернігівська область.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Наконец-то! Может на форуме людям расскажут наконец-то правду про децентрализацию, а не тот поток лживых угроз, что они слышат от чинуш, которые привыкли воровать деньги людей! Толстосумы боятся, что потеряют доступ в кормушку, что люди поймут, что чиновники — это коррупционированное лишнее звено, без которого громаде будет только лучше!

Back to top button