Кримінал

«Лихач» на 42-ій маршрутці мчав на червоний і спричинив ДТП (Відео)

Дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки № 42 трапилася сьогодні, 2 серпня, на перехресті вулиць Льотної, Робітничої та проспекту Миру. Водій «Газелі» грубо порушив правила дорожнього руху і проігнорував червоний сигнал світлофора.

Це призвело до аварії: в маршрутку врізався легковий автомобіль, що їхав без порушень правил – на зелений сигнал.

Як відомо, 42-й маршрут обслуговує приватне підприємство «Чернігівська автомобільна компанія». Керівник цього підприємства – Олександр Ковальов.

Нещодавно на цьому маршруті відбувся конкурс, у результаті якого кількість маршруток із 10 збільшили до 17. Це автоматично спричинило «штучну» конкуренцію між водіями – війни за пасажирів. Щоб не збиватися з «графіку», водії влаштовують справжнє ралі.

Оскільки маршруток побільшало, часовий інтервал «курсування», навпаки, зменшився. І це призвело до того, що водії, ставлячи під загрозу життя чернігівців, гасають з величезною швидкістю та порушують правила.

ЧЕline офіційно звертається до керівника підприємства, яке працює на 42-му маршруті, а саме – до Олександра Ковальова з вимогою надати коментар стосовно «профілактичної» роботи, що проводиться з водіями. Адже такі перегони можуть призвести до загибелі людей.

Ще статті по темі

Back to top button