Кримінал

Почастішали випадки купівлі підроблених авто

Від початку червня працівниками сервісного центру МВС №7441 було виявлено кілька випадків підробки авто.

Відтак 09.06.2017р. до ТСЦ № 7441 РСЦ МВС у Чернігівській області звернувся громадянин із питанням перереєстрації автомобіля ЗАЗ.

Про це ЧЕline повідомили у РСЦ МВС у Чернігівській області.

У результаті проведення експертного дослідження вищевказаного автомобіля було встановлено, що номер кузова змінений шляхом вварювання номерної панелі (деталі) з іншим номером. Кріплення дублюючої таблички не відповідало заводському.

Ще один випадок підробки був зафіксований 14.06.2017 року. Громадянин звернувся до ТСЦ МВС № 7441 з питанням перереєстрації автомобіля Renault Laguna, під час перевірки за наявними базами НАІС свідоцтва про реєстрацію ТЗ виникли сумніви щодо його дійсності, власнику було запропоновано пройти експертне дослідження.

У результаті проведення експертного дослідження вищевказаного автомобіля було встановлено, що бланк наданого на дослідження документа «Свідоцтво про реєстрацію» не відповідає бланкам, що знаходяться в офіційному обігу.

В обох випадках виклик поліції проводився за тел. 102. Зібрані матеріали справи та автомобіль було передано слідчо-оперативним групам, які приїхали на виклик.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button