Кримінал

Стали відомі подробиці стрілянини дорогою до Києва (Фото). ОНОВЛЕНО

Стрілянина сталася вчора, 1 листопада, близько 22-ї на трасі сполученням Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, неподалік с. Сираї Козелецького району.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

Три невідомі особи в масках, погрожуючи пістолетом (травматичної дії), скоїли розбійний напад і зникли на автівці.

Водій вантажівки, чернігівець, який транспортував господарчі товари з Харкова до Чернігова, виявив, що в нього пошкоджене праве переднє колесо, і через це зупинив автомобіль.

У цей час його обігнала автівка, що рухалася в попутному напрямку. Із неї вийшли 4 чоловіків. Один із них здійснив кілька пострілів у лобове скло вантажівки.

Водія і пасажирів нападники вивели на узбіччя і, погрожуючи, почали вимагати гроші. Невідомі забрали металевий сейф. Суми грошей у ньому водій не знає, оскільки перевозив сейф на прохання замовників.

Також зловмисники забрали три мобільні телефони, після чого поїхали в сторону м. Києва.

Фото сектору комунікації поліції Чернігівської області

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. у тій фурі їхали знайомі моїх знайомих. Вони у шоці. Кажуть у сейфі була велика сума грошей

  2. среди бела дня. полный беспредел в стране. горе-правители наши только пилить бюджет научились

  3. А может сами водители сделали подставка зная про сумму денег

    1. Следователь,не знаешь,нехуй пиздеть.Молите Бога,чтобы свами такого никогда не случилось.

  4. жодний поважабчий себе чоловік який заробояє кошти такого не робитиме, і насампереж не глумитиме своє авто

  5. СЕГОДНІ БАЧИВ ХЛОПЦІВ ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ТА БАЧИВ МАШИНУ ЇХНЮ ТА РОЗМОВЛЯВ ОСОБИСТО … ХЛОПЦІ ВСІ ТРАВМОВАНІ ЗЛІ ТА НАЛЯКАНІ … АВТО ПОНІВИЧЕНО … ЦЕ ПОВЕРНЕННЯ 90-Х І НЕ В НАЙКРАЩОМУ ЇХ ПРОЯВЛЕННІ …. ПОГРАБУВАННЯ ТА ЗБРОЙНИЙ НАПАД БУВ ДУЖЕ ЖОРСТОКИЙ ТА ЗУХВАЛИЙ … ТОЖ ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ МАЕМО ГОТУВАТИСЬ ДО ГІРШОГО І РОЗРАХОВУВАТИ ЛИШЕ САМІ НА СЕБЕ БО ТАКІ ВИПАДКИ БУДУТЬ НЕПООДИНОКІ ЧЕРЕЗ ЇХ БЕЗКАРНІСТЬ ВЛАДА ТА МВД ВЗАГАЛЛІ НАПРАЦЮЮТЬ ХОЧА ГРОШІ ОТРИМУЮТЬ ЧИМАЛІ … ЦЕ ДУЖЕ ПОГАНИЙ ДЗВОНИК ДЛЯ ВСІХ НАС І ПОВІРТЕ ЦЕ НЕ БЕЗПІДСТАВНО …

  6. СЬОГОДНІ БАЧИВ ХЛОПЦІВ ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ТА БАЧИВ МАШИНУ ЇХНЮ ТА РОЗМОВЛЯВ ОСОБИСТО … ХЛОПЦІ ВСІ ТРАВМОВАНІ ЗЛІ ТА НАЛЯКАНІ … АВТО ПОНІВИЧЕНО … ЦЕ ПОВЕРНЕННЯ 90-Х І НЕ В НАЙКРАЩОМУ ЇХ ПРОЯВЛЕННІ …. ПОГРАБУВАННЯ ТА ЗБРОЙНИЙ НАПАД БУВ ДУЖЕ ЖОРСТОКИЙ ТА ЗУХВАЛИЙ … ТОЖ ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ МАЕМО ГОТУВАТИСЬ ДО ГІРШОГО І РОЗРАХОВУВАТИ ЛИШЕ САМІ НА СЕБЕ БО ТАКІ ВИПАДКИ БУДУТЬ НЕПООДИНОКІ ЧЕРЕЗ ЇХ БЕЗКАРНІСТЬ ВЛАДА ТА МВД ВЗАГАЛЛІ НЕПРАЦЮЮТЬ ХОЧА ГРОШІ ОТРИМУЮТЬ ЧИМАЛІ … ЦЕ ДУЖЕ ПОГАНИЙ ДЗВОНИК ДЛЯ ВСІХ НАС І ПОВІРТЕ ЦЕ НЕ БЕЗПІДСТАВНО …

Back to top button