Суспільство

Через «заблокований» тролейбусний тендер Атрошенко назвав Антимонопольний комітет бандитським угрупованням

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звинуватив Антимонопольний комітет України в антидержавницькій позиції і назвав відомство організованим злочинним угрупуванням. Це трапилося сьогодні, 4 серпня, під час засідання виконкому.

Таким чином градоначальник відреагував на вчорашнє анулювання АКУ тендеру із закупівлі нових тролейбусів для Чернігова.

«Тепер восени буде рости долар. Такої ціни за тролейбуси, яка була у нас, ми вже не отримаємо», – заявив Владислав Атрошенко.

Тобто тепер за 10 тролейбусів доведеться викладати на кілька мільйонів більше.

Утім, «Чернігівське тролейбусне управління» обіцяє якнайшвидше підготуватися до нового тендера, мовляв, новий конкурс оголосять уже цього тижня.

Але не все так просто. Цьогоріч чернігівці нових «рогатиків», очевидно, не побачать. На думку депутата міської ради Сергія Вакуленка, зараз просто йде затягування часу, і на вирішення питання знадобиться щонайменше 3-4 місяці.

Голова правління ЗАТ «Чернігівський автозавод» Валерій Купцов ще не знає, чи планує він брати участь у новому тендері.

«Я про відміну тендера ще нічого не чув. Поки що не знаю, чи братимемо участь у новому», — сказав Купцов.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Атрон сам бандит, которых еще поискать нужно! Наверняка тендер отменили из-за его очередных махинаций, и не видать нам теперь новых троллейбусов, как своих ушей((( Все, что он может — это разводить шумиху, махать руками и давать обещания, а реально сделать что-то для людей Че у золотого батончика мозгов нини

  2. Очередная махинации Атрошки, опять черт воду мутит , короче не будет у нас тралиуов, в бабло раздеребанят а потом просто замнут єту тему !

Back to top button