Суспільство

Чернігівцям заважає дискотека у центрі міста

Заборона проведення нічних дискотек у «Pasta&Basta», — петиція з такою назвою створена у відповідному розділі на сайті Чернігівської міської ради.

«У Чернігові, за адресою просп. Миру, 44, у приміщенні купола знаходиться заклад «Pasta&Basta». Розташований він у історичній частині міста, біля житлових будинків, дитячої та міської лікарень. Щоп’ятниці та щосуботу, з 22:00 до 05:00, у приміщенні кафе відбуваються гучні дискотеки.

Мешканці прилеглих будинків а також хворі, які перебувають на лікуванні у лікарнях, страждають від шуму та галасу. Дане приміщення не відповідає жодним вимогам для проведення таких заходів, оскільки там відсутня будь яка звукоізоляція і весь шум від музичної апаратури потрапляє до квартир мешканців перевищуючи норми.

Таким чином проводити такі заходи у такому приміщенні, є грубим порушенням ст. ст. 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994 № 4004-XII та ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення», — пише автор петиції Олег Шевченко.

До кінця збору підписів залишилось 29 днів.

Станом на 2 грудня петицію підписали 15 осіб з 250 необхідних.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Закрыть педо — вечеринку! Толпа педиков тусит там постоянно! А Ян таблетосы продаёт даунам танцующим (

Back to top button