Суспільство

«Мистецькі барви» в Прилуках знову збирають друзів (Фото)

16-й Міжнародний молодіжний фестиваль пісні і танцю «Мистецькі барви» стартує 24 лютого в місті над Удаєм.

Протягом двох днів на сцені місцевого Будинку культури свої таланти продемонструють майже 700 учасників із різних куточків України і ближнього зарубіжжя. Вони виборюватимуть перемогу у восьми номінаціях, зокрема і в нових.

Загалом цього року мистецький форум у місті над Удаєм відрізнятиметься від попередніх.

— Особливість цьогорічних «Мистецьких барв» у тому, що ми ввели нову номінацію, такий собі благодійний проект «Мистецька надія», — розповідає директор фестивалю Олександр Дубовик. — Тобто діти і молодь з обмеженими можливостями мають право взяти участь у всіх фестивальних номінаціях. Гостей чекаємо з Білорусі та з дев’яти областей України. Приємно, що серед учасників цього року багато прилучан та чернігівців.

Конкурсна програма триватиме два дні і завершиться в суботу, 25 лютого, гала-концертом «Друзі фестивалю» і нагородженням переможців.

— Уперше цього року на одній сцені з переможцями виступатимуть також члени журі, — продовжує Олександр Дубовик. — А це народна артистка України Марина Гончаренко, заслужена артистка Автономної Республіки Крим Ленара і я. Заспіває в гала-концерті також відомий у Прилуках гурт «Не ждали».

Ще статті по темі

Back to top button