Суспільство

По Чернігову роз’їжджав напівголий п’яний таксист (Відео)

Екіпаж патрульної поліції вчора, 20 серпня, близько 22-00 години вечора поблизу заводу «Автодеталь» (проспект Миру) звернув увагу на автомобіль таксі, який рухався у напрямку центру міста. Машина вихляла дорогою. Поліцейські попросили водія зупинитися.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Зупинивши машину, водій таксі одразу вийшов із салону та почав комусь дзвонити. Зовнішній вигляд молодої людини дещо здивував патрульних – хлопець був лише у самих трусах. Водій не дуже реагував на поліцейських, а сама його поведінка вказувала на те, що він нетверезий.

Проте чоловік відмовлявся проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння, він навіть став переконувати правоохоронців, що не був за кермом, а сидів на пасажирському сидінні, а куди подівся водій, він не знає.

Можливо ця «вистава» тривала б ще довго, якби не роботодавець, що приїхав на місце. Чоловік швидко вплинув на таксиста і той, одягнувшись, погодився їхати до медзакладу.

У наркологічному диспансері, де проводиться огляд на стан алкогольного або наркотичного сп’яніння, чоловік знову спробував влаштувати «концерт», та лікарів це не вразило й вони зафіксували в акті огляду стан алкогольного сп’яніння водія.

Патрульні склали на 27-річного водія таксі адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Ще статті по темі

Back to top button