Суспільство

В Україні стартувало пробне ЗНО з української мови і літератури

Цьогоріч для учасників пробного оцінювання діятиме спеціальний онлайн-сервіс, за допомогою якого можна визначити результат тестування.

У суботу, 1 квітня, в Україні стартувало пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, повідомили у прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти.

Зазначається, що допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу), запрошенням.

«Цьогоріч для учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання діятиме спеціальний онлайновий сервіс, з допомогою якого можна визначити результат тестування. Сервіс буде доступний з 1 квітня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів», — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку учасника з української мови і літератури можна буде 8 квітня, з інших навчальних предметів – 14 квітня.

У Центрі відмітили, що результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button