Суспільство

Вартові доріг вчили дітей безпечної поведінки

Поліцейські відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності відвідали вихованців одного з заміських таборів відпочинку Чернігівщини.

PM803image003

Про це ЧEline повідомили у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

За час відпочинку малеча підзабула правила безпечної поведінки поблизу проїзної частини.

До того ж справжня літня спека, з одного богу підіймає дитячий настрій, а з іншого вимагає підвищеної уваги та чіткого дотримання правил дорожнього руху, як від водіїв автомобілів, так і від пішоходів, аби не стати жертвою автопригод.

PM821image002

Вартові доріг провели із дітками пізнавальні заняття, під час яких розповіли юним пішоходам, як слід поводитись на дорозі, про те, що шлях до школи сповнений несподіванок та небезпек, тому потрібно бути завжди уважними та обережними, добре вивчити Правила дорожнього руху й повсякчас дотримуватися їх.

Діти мали змогу позмагатися у знаннях Правил дорожнього руху, взяти участь у вікторинах та конкурсах, ознайомлювались зі спеціальною технікою та спеціальними засобами поліцейських.

Хлопчики та дівчата відчули себе в ролі правоохоронців посидівши у службовому транспорті та усвідомили важливість професії і необхідність виконання вимог безпеки Правил дорожнього руху.

Ще статті по темі

Back to top button