Суспільство (відео)

Чернігівські жінки написали листа матерям Росії (Відео)

Чернігівські матері загиблих на Донбасі бійців (члени громадської організації «Єдина родина Чернігівщини») звернулися до жінок Росії з відкритим листом. Сіверянки прохають у матерів російських солдатів тверезо подивитися на ситуацію, визнати, що їхні сини виконують злочинний братовбивчий наказ, і вплинути на те, щоб війна припинилася.

«Матерям Росії. До вас звертаються матері та дружини захисників України. Вкотре наші звернення линуть до ваших сердець із надією на ваше розуміння. Четвертий рік на сході України триває війна, що забирає життя захисників нашої Батьківщини і ваших синів, які прийшли на нашу землю виконувати братовбивчий наказ. «Хто з мечем прийде, той від меча й загине!», — стара істина», — мати загиблого в АТО героя Раїса Шанська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пройшла п’ята церемонія нагородження «Лицарським хрестом Добровольця»

«Хто, якщо не матері, задумається про життя і дружні стосунки майбутніх поколінь наших народів? Звертаємося до вас і віримо, що ви хочете бачити свою країну зразком дипломатії і миролюбства. Приїжджайте в гості до України, щоб переконатися в її величі і щирій гостинності українців. Матері і дружини (вдови) воїнів, загиблих за цілісність і суверенітет України в російсько-українській війні», — мати загиблого в АТО героя Наталія Бушніна.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Говорить хоть такое можно без бумажки и не заикаясь,Срамота

Back to top button