Культура (Вiдео)

Арт із використаних пакетів: у Чернігові створюють незвичні картини (Відео)

Чернігівські екоактивісти довели, що перероблений пластик може стати арт-об´єктом. Експозицію з такими картинами розмістили в «Просторі DIY». Їх вдалося зробити за допомогою планшетного термопресу, що є в майстерні з переробки пластику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Простір DIY»: у Чернігові активісти організували територію для відпочинку містян (Відео)

«Це такий певний мікс нашого урбаністичного проєкту і проєкту з переробки пластику. Це виставка пакетів-колажів, які ми зробили власноруч зі старих пакетиків. Такі виставки тут будуть регулярно», — Сергій Безбородько, керівник ГО «Еко Місто».

Сергій Безбородько зазначив, що учасники організації «Еко Місто» прагнуть наповнювати цю територію подіями та залучати до них щоразу більше містян.

«Це місце стане місцем інновацій, місцем громадських проєктів, місцем подій. Потроху вони звикнуть і будуть відвідувати. Ми працюємо для нашої спільноти, для тих, хто відвідує нашу сортувальну станцію, а також для місцевих мешканців», — Сергій Безбородько, керівник ГО «Еко Місто».

«Простір DIY» розташований за адресою Бєлова, 4, поряд із сортувальною станцією. Екоактивісти зазначають, що облаштовуватимуть цю територію й надалі.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button