Політика (відео)

Відстоювати інтереси громад і розбудовувати Чернігівщину: пріоритети роботи «Нашого краю» (Відео)

«Ми повинні проявити державницьку волю, щоб врятувати і наш рідний край, і нашу країну», — Валерій Давиденко, співголова партії «Наш край», народний депутат України.

Із цих слів розпочав нараду з партійцями політичної сили «Наш край» її співголова, народний депутат України Валерій Давиденко. Він наголосив, що «Наш край» має у своїх лавах чесних і порядних державників, професіоналів своєї справи. Саме вони повинні відстоювати інтереси громадян перед центральною владою.

«2019 рік показав, що зміна влади в центрі не веде до зміни на краще. Тільки знизу, з регіонів, ми можемо змінювати ситуацію. Наша мета – взяти владу в рідному краї та розпочати діалог з урядом для розумних реформ. Наша мета – нормалізувати життя, припинити гризню та почати будівництво», — Валерій Давиденко, співголова партії «Наш край», народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині стартувала підготовка до місцевих виборів

«Наш край» — єдина політична сила в країні, що відстоює інтереси місцевих громад.

«Ми першими почали відстоювати ОТГ і ми їх відстояли, вони в нас відбулися в Чернігівській області. Якщо ми говоримо про фундамент нашої держави, про засади демократії, то якраз це те, що ще в 1998 році було підписано, і цей крок відбувся тільки у 2015 році. І на теренах Чернігівської області це зробила політична партія «Наш край», — Валерій Давиденко, співголова партії «Наш край», народний депутат України.

«Окремо в нас був проєкт підтримання передачі лісів в ОТГ. Ми його розпочали, ми його підняли, ми його вносили в обласну раду, ми розглядали ці питання в багатьох районних радах, звернення до обласної, щоб це зробити», — голова виконкому обласного партійного осередку Юрій Музика.

Політична сила діє вже п’ять років. За цей час вона встигла реалізувати чимало соціальних програм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі презентували партію лідерів і господарників: «Наш край» окреслив план роботи партії

«Боротьби з онкологією програма, програма підтримки родин із новонародженими. Десь допомагали у виділенні бюджетних коштів, у будівництві колодязів. Ну, й інші програми. Це і підтримка воїнів АТО, і ліквідація наслідків повені в Чернігові, і сумнозвісні події в Ічні», — голова виконкому обласного партійного осередку Юрій Музика.

Під час наради говорили і про зміни у виборчому законодавстві. Зокрема люди тепер віддаватимуть свій голос не тільки за партію, а й за окремого депутата зі списку.

«Це дійсно крок уперед, відкриті списки. Про це постійно говорили, але не вистачало політичної волі. Сьогодні ми це маємо, але є моменти, який вигляд матиме бюлетень, і можливість на загальнодержавному рівні розяснити людям, де вони мають один голос, де вони мають два голоси, і як вони мають голосувати», — Валерій Давиденко, співголова партії «Наш край», народний депутат України.

Місцеві вибори відбудуться вже 25 жовтня. Валерій Давиденко наголосив на тому, що команда «Нашого краю» готова до спільної роботи, аби продовжувати розбудову Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button