Суспільство (відео)

Атрошенко розчарований поїздкою до Києва та заявив про політичне переслідування Кличка (Відео)

Шкільним харчуванням у Чернігові нині охоплено 69% учнів. Це приблизно 19 тисяч дітей. Послуги харчування надає комунальне підприємство «Шкільне». За минулий навчальний рік підприємство отримало майже 45 мільйонів гривень, із яких лише третина – кошти міського бюджету. Решта – 28 мільйонів – кошти батьків. Про це сьогодні говорили на ранковій нараді у мерії.

«Вартість харчування становила 18,5 гривні за сніданок. 8 гривень за рахунок міського бюджету, 10,5 грн. – за рахунок батьків. 18,5 грн. – повна вартість, пільгові за рахунок міського бюджету і 18,5 грн. – вартість обідів у групах продовженого дня», — директор комунального підприємства «Шкільне» Антоніна Радченко.

Акцент у харчуванні школярів роблять на якісних і смачних продуктах.

 «Важливою складовою роботи підприємства є рівень якості сировини, з якої готують страви. Постачальники КП «Шкільне» – виробники, які впроваджують міжнародну систему управління якості та безпечності. Зараз до меню вже входять гарбузові страви, шипшина, цитрус. Із жовтня буде присутній натуральний мед», — директор комунального підприємства «Шкільне» Антоніна Радченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матюки мера, непрацюючий туалет і містобудівна «математика»: пристрасті ранкової наради

Під час наради міський голова Владислав Атрошенко поділився своїми негативними враженнями від участі в засіданні «Асоціації міст» за участі представників Кабміну.

«Був на Асоціації міст. Був профільний міністр. На жаль, вона поспішала. Вона не встигла почути проблеми опалювального сезону та бюджету. Відбувається політичне переслідування, на мій погляд, Кличка. Те, що відбувається, – не робить честі. Це цькування. Таке цькування може відбуватися стосовно будь-якого міського голови. І це неправильно», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Також міський голова дав доручення запросити новообраних народних депутатів від Чернігівщини на День міста. Того ж дня мер хоче провести засідання за круглим столом із нардепами стосовно опалювального сезону та проблемних бюджетних моментів.

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button