Суспільство (відео)

Чернігівські чоловіки обирають диванні війська і не йдуть до військкоматів (Відео)

На Чернігівщині стартує осінній призов. Він триватиме протягом жовтня та листопада. Чернігівських хлопців охоче чекають у Сухопутних, Високомобільних десантних військах, Нацгвардії та Держслужбі транспорту.

«На Чернігівщину покладено завдання призову 362 військових. Із них 227 – до ЗСУ, 50 – до ДССТ», обласний військовий комісар Олександр Криворучко.

Проблем із виконанням завдань обласний військкомат не має. Якщо великі міста трохи підводять, то виручають невеликі райцентри. Єдине, що непокоїть його керівників, то це слабка дисципліна військовозобов’язаних. Не бажають вони з’являтися за викликом до військкоматів. І це зважаючи на те, що трьох призовників покарали умовним строком за ухилення від служби. Одна з причин – багато чоловіків поїхали на заробітки за кордон.

«За підсумками весняного призову викликали 18 тисяч. Не прибули 10 тисяч. Масове неприбуття. Це через слабкість закону. Люди не відчувають відповідальності за невиконання почесного обов’язку захисту держави», —обласний військовий комісар Олександр Криворучко.

Під час брифінгу обласний військовий комісар повідомив про успішні  навчання чернігівських резервістів та командно-штабні навчання «Непохитна стійкість», які провели на теренах області на противагу російсько-білоруським.

Журналіст: Юрій Михуля

Оператор: Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ребята не хотите идти на срочную службу записывайтесь в резервный взвод национальной гвардии украины(всего 2 збора по2 недели в год и все!)подробности по тел.0936887740

Back to top button