Суспільство (відео)

Чи стане рік Бика кращим за цей: чернігівська таролог розповіла, як правильно увійти у 2021-й (Відео)

До кінця 2020 року залишається трохи більше ніж два місяці. Тому чернігівська таролог Оксинія радить приділити цей час переоцінці своїх цінностей. Варто звернути увагу на власне здоров´я та спілкування з близькими.

«Найцінніше для людини – це її життя, її здоровя. Решту можна здобути. А здоровя і життя – це найцінніше, тому давайте цінувати одне одного, що ми можемо бачитися, розмовляти, бути ближчими одне до одного», — Оксинія, таролог.

Вона вкотре наголосила на тому, що цей рік складний, адже проходить під цифрою «4». А це число смерті. Тому завершити його треба правильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енергія талісманів: як залучити удачу та запобігти лиху

«Можливо, якісь невиправдані сподівання, можливо, це якась була хвороба або якісь життєві складні обставини. Тому проводжати рік треба з тим, що «забери, будь ласка, якісь мої проблеми, хай вони йдуть в небуття і щоб цього ніколи не повторилося», — Оксинія, таролог.

Проводжати цей рік потрібно, маючи на столі парну кількість посуду. Наприклад, якщо запрошено семеро гостей, то на стіл варто ставити 8 тарілок.

«Останню тарілочку, парну, якщо там нас 12, то я радила б 14. Хай буде одна для гостей, може, хтось зайде, а на 14-ту накласти всього, різних гостинців, а потім, може, вже 1 січня, ходять дуже багато людей, які просять, то це все їм віддати. Це ще як відкуп», — Оксинія, таролог.

Оксинія запевняє, що в наступному, 2021 році, ситуація з захворюваннями та різноманітними бідами поступово налагоджуватиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський таролог назвала ймовірну причину частих самогубств

«Ми вже укріпимося в здоровї, тому оця ситуація з вірусами, з карантином, я вважаю, що вона закінчуватиметься в лютому наступного року. Ще нам треба буде перезавантажитися, бо рівнодення буде 21-23 грудня, потім ще знадобиться 40 днів, щоб планета переналаштувалася на новий цикл. Тому десь із лютого ми забудемо про всі ці життєві обставини і буде дуже непогано», — Оксинія, таролог.

За словами таролога, 2021-й пройде під знаком Бика і стихією Землі.

«Я так бачу, що всі реформи, приміром, земельні, такі моменти, на енергетичному рівні вони всі вирівняються у 2021 році. І всі закони земельні будуть реалізовані у 2021 році. Тому що сам цей рік буде цьому сприяти», — Оксинія, таролог.

Загалом, за словами таролога, 2021-й рік буде стабільнішим, ніж той, що минає. Але докладну інформацію про те, яким він буде, вона зможе надати лише після зимового рівнодення.

Журналіст: Ольга Лазун

Оператор: Роман Лазун

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button