Суспільство (відео)

Казка у гостях: до осель чернігівської малечі завітав Святий Миколай (Відео)

Святий Миколай завітав на гостини до дітлахів із мікрорайону Рокоссовського. Він привітав малечу із різдвяними святами та вручив слухняним хлопцям і дівчатам солодкі подарунки.

«Добрий день, а є у вас слухняні дітки? Можна до вас?».

Та Миколайчик не встиг би привітати всіх діток, якби не його маленька помічниця, яка дуже любить слухати вірші малечі та вже й сама очікує настання Нового року.

«Ми сьогодні ходимо до діток, вітаємо їх, даруємо радість та цукерки. Дуже мило слухати вірші від маленьких діток», — говорить Оля, онучка Миколая.

У кожній хаті Святого Миколая раді були бачити як діти, так і батьки. Малеча ретельно готувалася до зустрічі з казковим гостем. Усі намагалися вразити дідуся своїми талантами. Хтось віршик розповів, а дехто з дітлахів заспівав пісню. Але були й такі, що навіть навчилися танцювати, як Майкл Джексон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На свято Миколая «Мудрангелики» стали головними помічниками Чудотворця

Завдяки підтримці депутата Чернігівської міської ради з фракції «Наш Край» Богдана Ткаченка, Святий Миколай особисто приходить до кожної дитини та вітає її зі святом. Не забувають підсолодити життя і батькам.

«Невеличкий календарик. І щось солоденьке скуштуєте. Із настанням Нового року, усього найкращого! А ти не хворій!».

«Велика подяка за те, що є такі люди, які здійснюють дитячу мрію, які приходять до нас додому, роблять такий казковий день і вечір. І дуже гарний настрій для наших дітей створюють. Велика подяка», — відзначає Оксана, мама.

«Щороку чекаємо, готуємося. Готуємо або вірші, як торік, або танці. Дякуємо! Молодці!» — розповідає Антоніна.

«Ми дуже раді, що нас щороку вітають. Діти завжди дуже чекають подарунків», — зауважує Марина, мама.

«Мені подобається, щоб подарунки приносили».

«Дякую депутату від нашого округу. Дуже дітки чекали, подаруночки дуже гарні. Дуже вам дякую!» — говорить Марія, мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капела бандуристів ім. Остапа Вересая створила свято для діток реабілітаційного центру

«Дітки дуже чекають Святого Миколая. Під подушку він поклав дуже чудовий подарунок дітям, вони раділи. Напрочуд несподіваний і приємний момент, коли він сьогодні отак постукав до нас у двері і з допомогою нашого депутата Богдана Ткаченка привітав діток. Діти щасливі – це найголовніше», — вважає Віталіна, мама.

«Ми дійсно вдячні, що маємо таку можливість – привітати діток, подарувати їм трохи свята. Це дуже мило, коли вони з цікавістю дивляться на Святого Миколая, розказують йому вірші, отримують подарунки. Вони дуже радіють, бо не кожен має можливість запросити до себе в гості Святого Миколая та поділитися своїм талантом», — говорить Богдан Ткаченко, депутат Чернігівської міської ради з фракції «Наш край».

Депутат каже, що такі заходи важливі ще й через те, що завдяки живому спілкуванню можна з перших вуст дізнатися про нагальні питання, які турбують людей. А ще вони несуть у собі елемент виховання, оскільки діти дають обіцянку Миколаю добре поводитися, аби наступного року не отримати різочки.

«Вітаю всіх діточок зі святами. Будьте слухняними, здоровя вам!».

Журналіст: Ольга Лазун

Оператор: Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button