Суспільство (відео)

Чого очікувати від кадрових змін у ЗСУ: чернігівська таролог про нового Головнокомандувача (Відео)

Кадрові зміни у Збройних Силах України стали жвавим обговоренням для суспільства. Багатьох здивувало звільнення Валерія Залужного та заміна його на Олександра Сирського. Українці не знають, чого очікувати від нового Головнокомандувача ЗСУ та якою подальшою буде доля України.

Чернігівська таролог Ксенія Ровник, застосувавши свої знання з нумерології, розповіла нам про цих двох головнокомандувачів, про їхні якості та їхнє значення для України.

«Два ці полководці України народилися в сьомому місяці. Це Колісниця – це прорив. Для військової людини – це війна. Тому, можливо, їхнє призначення означає, що вони прийшли в цей світ, як військові люди»,- Ксенія Ровник, таролог.

Проте, за словами таролога, їхні риси характеру дещо відрізняються.

«Валерій Федорович прийшов узагалі з картою Сили. Це у нього 8 – число його народження. Це сила. Він народився в рік Бика. Бик – це сила, це тварина, яка кріпко та стійко стоїть на ногах. Під його началом це була така непорушна стіна. Він був дуже стійкий, тяжкий на зміни, він був стабільний.

Свою стратегію війни він вів дуже-дуже-дуже послідовно. Тому в принципі два роки війни з агресором, з росією, показали, що ми вистояли саме під його началом»,- Ксенія Ровник, таролог.

На відміну від Валерія Залужного, згідно з нумерологією, Олександр Сирський є більш рішучим.

«Він народився 26 числа. Нумерологія його народження – цифра 4. Це Імператор. Що це означає? Це буде дуже вольова, рішуча людина, яка не матиме авторитетів. Це означає, що в нього буде своє бачення війни, і нав’язати йому якусь певну думку буде неможливо. Це людина, яка має лише своє бачення.

26 розкладається на дві 13. 13 – це число смерті. Що це означає? Це означає, що людина несе смерть, не боїться смерті, людина відкрита перед смертю.

Тому для ворога він може бути такою собі машиною смерті, яка сама не боятиметься смерті, йтиме вперед і вестиме своє військо»,- Ксенія Ровник, таролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення Залужного: військовий експерт із Чернігова – про вплив на ситуацію на фронті

На долю та характер людини також значно впливає рік, у який вона народилася.

«Він народився в Рік Змії. Тож ця людина буде в’юнка, хитра, її буде дуже важко прорахувати. Вона може дуже часто змінювати свою думку і також стратегію війни. Тому жоден політолог на сьогодні, жоден експерт воєнний не зможе його прорахувати»,- Ксенія Ровник, таролог.

Ксенія Ровник також розповіла, чого очікувати українцям від цих кадрових змін.

«Ми повинні бути готовими до змін, у нього буде зовсім інша стратегія.

Я впевнена, що Залужний Валерій Федорович він йтиме вище. Тому що в нього спрацює його п’ятірка в даті народження, тож, можливо, він обійме вищу посаду. Це може бути президентське крісло, це може бути місце вище на політичній арені планети.

Десь за березень ми вже будемо розуміти, як ми рухаємось у напрямку України, Перемоги і чи є у нас шанс на повернення територій. Дуже великий шанс»,- Ксенія Ровник, таролог.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Оксана Замятіна

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button