Суспільство (відео)

Дачні розбірки: під Черніговом члени садівничого товариства можуть вчинити розправу над сусідом-поліцейським (Відео)

Садівниче товариство «Гудок», що розташоване одразу за Десною, якщо їхати з Чернігова, стало ареною для протистояння сусідів-дачників. Останні чотири роки тут триває конфлікт, винуватцем якого, за словами людей, став поліцейський.

«Пархоменко Микола Олегович. Робить… лейтенант… в управлінні …. У комп’ютерному відділі», — Сергій Мамченко, член садівничого товариства «Гудок».

«Постійно залякує колектив. Статтями і т.д. Каже, що він – офіцер поліції, що викличе опергрупу. При мені сказав: «Ви бидло. Будете робити те, що я скажу. Вас всіх у стійло поставлю», — Сергій Мамченко, член садівничого товариства «Гудок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незаконний «бійцівський» розплідник чи «п’яний» стрілок: собачий скандал на Чернігівщині (Відео)

За словами членів дачного кооперативу, претензій у них до правоохоронця неймовірна кількість – поставив вольєр із собаками біля вікна будинку сусіда, працює зварювальним апаратом, вибиваючи світло, ображає, робить зауваження, здійснив самозахоплення землі, не сплачує податок на землю, безпідставно викликає поліцію, не йде на діалог тощо.

«Сказав так: «Якщо ви будете мати до мене якісь претензії, я з вами зроблю таке, що ви пошкодуєте на все своє життя. Я вас вивезу до себе в поліцію, ви не знаєте, як ми б’ємо. Після цього він почав за мною стежити. Фотографував. Біля «Навчкомбінату» фотографував мене», — Володимир Шило, член садівничого товариства «Гудок».

«На сина казав, щоб більше не привозив піску, бо його паркан бруднить. Як дощ іде, то бризки летять йому на паркан. «От ти мені такого лайна не вози більше!», — Віра Садовська, член садівничого товариства «Гудок».

Звинувачують люди свого сусіда і в наклепі та незаконному використанні службового становища. Оскільки, як пояснюють скаржники, він надсилає безпідставні скарги, на які мусить реагувати поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитячому розважальному центрі в Чернігові розгорівся скандал

«Ось на вас орієнтування, смска, що в авто з таким-то номером сидить неадекватний водій. Я кажу «Хлопці, я перед вами», — Анатолій Мацарський, член садівничого товариства «Гудок».

Люди стверджують, що дачник провокує їх на агресію.

«Викликає на бійку всіх. Ми боїмося, що наші діти можуть не втриматись і побити його. Тоді нас судитимуть, бо він офіцер поліції», — Сергій Мамченко, член садівничого товариства «Гудок».

Члени товариства просять поліцію вжити заходів, адже може статися біда. У свою чергу звинувачувана сторона коментарів не надала – чоловік на дзвінки не відповідав, а його батько від коментарів відмовився.

У цій ситуації ЧЕline завжди готовий почути та висвітлити позицію другої сторони цього дачного протистояння.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Що Сергій Мамченко, що Анатолій Мацарський місцеві алкоголіки цього товариства. Я особисто з ними знайомий і на рахунок їх адекватності не впевнений. Ця стаття неперевірена інформація. Ці двоє на всіх скаржаться. То їх собаки гавкають, то їм похмелитись не дали…

Back to top button