Суспільство (відео)

Енергетично сильне 22.02.2022: астропсихолог радить прожити цей день по-особливому (Відео)

22.02.2022. Багато хто надає цьому дню особливого значення. Астропсихолог Алла Антонова зазначає, що це дійсно так, адже дата містить багато двійок. За її словами, в астрології ця цифра пов’язана з Місяцем, з емоційним станом людини, а також станом рівноваги. Тому цей день необхідно провести правильно.

«22.02.2022 дзеркальне. Тобто якщо читати з одного боку і з другого, то читається однаково. Мало того, це ще й другий день тижня – вівторок. А ще 22-й місячний день. Суцільні двійки. Це день саме рівноваги, щоб всередині панувала гармонія. Тоді ми можемо правильно використати енергетику цього дня», — Алла Антонова, астропсихолог.

За словами астропсихолога, 22-й місячний день пов’язаний із книжкою, знаннями, або по-іншому це називається «золотий ключик». Тобто цього дня людина може отримати необхідне послання від Всесвіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паліндромна магія: на Чернігівщині сьогодні буде створено майже 80 родин

«Тому ми повинні, прокинувшись зранку, просто спитати: робити мені це чи не робити? Що для мене важливо? І нехай Всесвіт цього дня принесе якесь послання через людей, ситуації. Також це хороший день, щоб усвідомити те, чого раніше людина не розуміла, якесь відкриття може відбутися. Цей день вдалий для вирішення якихось заплутаних ситуацій», — Алла Антонова, астропсихолог.

Тому людина, яка опинилася у заплутаній ситуації, також може отримати відповідь, як вийти з неї.

«Вівторок – це день Марса. Марс – це планета енергії, величезний потенціал. Тому це дуже вдалий день для досягнення будь-яких цілей. Особливо в цей час – 22.02.2022 о 22-й годині 22 хвилини», — Алла Антонова, астропсихолог.

Цілі важливо ставити правильно й усвідомлювати їх. Бажання мають бути скромними, а не глобальними. Загадувати їх варто тільки для себе, не згадуючи в них інших людей.

«Глобальна мета, яку ми ставимо цього дня, може зруйнувати все, що ми маємо зараз. Якщо ми ставимо маленьку мету, то ми рухаємося правильно. Ніколи не треба квапитися. Ми ніколи не знаємо, як ми йтимемо до глобальної мети та який шлях відкриє нам Всесвіт. Треба пам’ятати: якщо ми загадали бажання і щось почало руйнуватися після цього, то це вказує на те, що потрібна інша основа. Людина повинна спершу очиститися та долучитися до тієї мети, того завдання, які вона сама собі поставила», — Алла Антонова, астропсихолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно загадати бажання: астропсихолог розповіла про способи, які працюють (Відео)

Астропсихолог не радить цього дня ухвалювати доленосні рішення. Зокрема, пропозиція руки та серця може обернутися проблемами для обох закоханих. Адже роблячи пропозицію, чоловік автоматично дає обітницю, яку потім може не виконати. Через це постраждають обоє.

«Якщо ми говоримо про шлюб, то це не зовсім вдалий період з тієї причини, що це Старий Місяць. 22-й місячний день – це день, коли нам найкраще отримувати знання, просити у Всесвіту якихось знаків. Ми можемо отримати інформацію, що буде ключиком до якихось дверей, які нам треба відкрити для досягнення якихось можливостей», — Алла Антонова, астропсихолог.

Цього дня важливо тримати внутрішню рівновагу. Якщо ж вона відсутня, то людина може послати у Всесвіт негативні емоції. Наприклад, гнів, заздрість, ревнощі. Алла Антонова запевняє, що вони помножаться втричі. Тоді людина матиме розруху в житті.

«Тому доведеться дуже сильно контролювати свій внутрішній стан. Треба кожні дві години питати себе: «Що я зараз відчуваю?», «Яке моє внутрішнє задоволення чи незадоволення?», «Що зараз зі мною відбувається?». Коли ми починаємо отак ставити запитання, то це дає можливість зрозуміти себе, а якщо ми розуміємо себе, то ми можемо управляти собою», — Алла Антонова, астропсихолог.

Цей день краще провести в позитивних розмірковуваннях, читаючи молитви, просячи якихось благ. В іншому випадку можна неабияк нашкодити як довколишнім, так і собі.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Михайло Пронін

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button