Суспільство (відео)

Фірми-привиди: улюбленці чернігівської влади у освоєнні бюджету (Відео)

Дедалі частіше серед партнерів, із якими співпрацює міська влада, з’являються нові, а часто й зовсім свіжі, нещодавно зареєстровані компанії. І, здавалося б, у цьому нічого поганого не видно.

«Може, комусь здається, що компанії, які працюють на цьому ринку, мають і лишатися там монопольно», — Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови.

Але бізнес-партнери міської влади часто виявляються доволі втаємниченими компаніями, знайти які насправді фактично неможливо. Адже за місцем реєстрації їх немає. Довго шукати не будемо, першою на очі потрапила «Індормедіа» – головний освоювач зупинкової реклами міста. Ця компанія спершу була зареєстрована у звичайній багатоповерхівці по вулиці Мазепи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Золоті» зупинки Чернігова: хроніка брехні та ілюзій

Аналогічна ситуація трапилася з встановлювачем чернігівських зупинок – ТОВ «Селвис», зареєстрованим за адресою вулиця Старобілоуська, 73, пошуки якого теж не увінчались успіхом.

— ТОВ «Селвис» тут знаходиться?

– Це не ми.

– А не знаєте, де ТОВ «Селвис» знаходиться?

– Ні.

— ТОВ «Селвис»?

– Як, ТОВ «Селвис»?

– Так.

– Не знаю.

— Шукайте. Шукайте, хлопці.

У магазині професійного інструменту про «Селвис» також не знали. Шукати ж зупинкового монополіста на шиномонтажі, в кафе чи стоматологічному центрі, розташованими в комплексі будівель за цією адресою, ми не бралися. Хоча, цілком імовірно, що саме там і міг бути офіс партнера міської влади.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. У Масленникова спросите на улице Широкой

Back to top button