Суспільство (відео)

Керівника однієї з обласних лікарень Чернігівщини судять за обвинуваченнями в корупції (Відео)

Керівника Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні Володимира Ященка звинувачують у корупційних діях, пов’язаних із його роботою на посаді генерального директора закладу.

«Про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією. Стосовно директора КНП «Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня» ЧОР Ященка Володимира Івановича»,- Світлана Ченцова, суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова.

На перше судове засідання фігурант справи не з’явився. За словами його адвоката, він захворів на невідому хворобу.

«Про відкладення розгляду справи, але з огляду на наявність у залі суду якихось осіб, які ведуть зйомку, оскільки це стосується здоров’я людини… оголосити цього не можу»,- Сергій Кутуков, адвокат В. І. Ященка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вища рада правосуддя дозволила взяти під варту суддю із Чернігова, якого затримали на хабарі

Оголосити адвокат не захотів, бо захворювання, скоріш за все, ідентичне тому, на яке Володимир Ященко хворів минулого року, в момент іншого судового засідання. На жаль, мабуть, так стається, що на ковід керівник лікарні хворіє тоді, коли його судять через звинувачення в корупції.

Щоб справу не закривати за строком давності, суддя її зупинила.

«Суд зупиняє строк розгляду справи у зв’язку з хворобою. Ви дали підтвердження, що хвороба, що хворіє, а тому, щоб строки не минали…»,- Світлана Ченцова, суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова.

Попри протести адвоката.

«Ваша честь, я вважаю, що підстав для зупинення немає»,- Сергій Кутуков, адвокат В. І. Ященка.

А дату наступного засідання оголосять тоді, коли генеральний директор психоневрологічної лікарні одужає і буде готовий відповідати за свою «роботу» перед законом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button