Суспільство (відео)

Команда професіоналів: хто з «Нашого краю» на виборах представлятиме Ріпкинщину (Відео)

*Актуально

Команда професіоналів, команда людей справи, команда «Нашого краю». В Ріпкинському районі в депутати та голови громад ідуть люди, які вміють працювати.

«Команда «Наш край» уособлює в собі перш за все людей, які мають досвід, мають за своїми плечима конкретні справи, їм особисто не треба розповідати, що за період своєї роботи зробив», — Петро Головач, депутат Чернігівської обласної ради.

Усі кандидати в депутати як один зазначають: вони ідуть, тому що мають сильного лідера. Петро Головач – господарник, будівельник, фаховий менеджер. Саме він зібрав навколо себе справжніх людей справи.

«Мені було запропоновано людиною, яку я поважаю, яку я давно знаю. Це – Петро Михайлович Головач. І я переконана: якщо нашою громадою керуватиме ця людина, це буде на краще», — Ірина Вовк, кандидат у депутати Ріпкинської громади, с. Новоукраїнське.

«Головач Петро Михайлович. І завдяки цій людині я пішов у «Наш край»», — Сергій Коноваленко, кандидат у депутати Добрянської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині партія «Наш край» іде на місцеві вибори потужним оновленим складом

«По життю моє кредо – допомагати людям. Я хотів би показати на Ріпкинщині, як уміють люди працювати і які можливості в підготовленої людини створити умови для тих людей, котрі проживають на території», — Петро Головач, депутат Чернігівської обласної ради.

Усі кандидати в депутати – місцеві. Всім болить майбутнє рідного краю.

«Мій життєвий шлях пройшов тут, на Ріпкинщині, тому Ріпкинщина – це мій рідний край, тут пройшло моє дитинство. Тут вчителював у найбільшій школі району, Ріпкинській школі №2», — Андрій Булда, кандидат у депутати Ріпкинської громади.

Сьогодні Ріпкинщина стоїть на роздоріжжі – або дати можливість працювати професіоналам, або залишити все як є, без перспектив, без розвитку.

«Роботи дуже багато. На жаль, з 2014 року в районі дуже інтенсивно змінювалося керівництво, але це все були чужі люди, яких абсолютно нічого не тримало в районі. Я думаю, що тут працювали «після мене хоч потоп», і ми бачимо результат», — Андрій Булда, кандидат у депутати Ріпкинської громади.

Інвестиції, нові робочі місця за рахунок створення нових виробництв, соціальна сфера. Це те, над чим працюватиме команда «Нашого краю». Особливе місце займає підтримка культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія господарників і професіоналів іде на вибори: «Наш край» презентував програму розвитку громад (Відео)

«Щоб культура процвітала, треба, щоб на неї увагу звертала держава, щоб була гарна матеріально-технічна база, щоб люди були соціально захищеними», — Лідія Герасименко, кандидат у депутати Ріпкинської громади, директор будинку культури смт Ріпки.

Важливим аспектом боротьби «нашокраївців» стане відстоювання збереження невеликих шкіл і ФАПів.

«У наш час дуже багато закривається шкіл в Україні. Я хочу, щоб наша Новояриловицька школа залишилася, бо я вважаю, якщо немає школи, то немає села», — Василь Овчаренко, кандидат у депутати Добрянської громади, вчитель.

Наступний важливий акцент у роботі – децентралізація всередині громади. Щоб фінансування маленьких сіл не відбувалося за залишковим принципом.

«Фінансування і розвиток громади і сіл, всіх, які входять до цієї громади», — Михайло Шабовта-Самойліч, кандидат на посаду голови Добрянської громади.

Загалом команда «Нашого краю» на Ріпкинщині сьогодні уособлює в собі досвід, вміння і патріотизм. Саме такі люди зможуть зробити наші громади заможними й успішними.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button