Суспільство (відео)

Контрасти пляжу на Земснаряді: біленький пісок і купи сміття (Відео)

Сьогодні субота, вихідний день і чимало чернігівців для відпочинку обрали саме засмагання на пляжі та купання. Ми зараз знаходимося на неофіційному чернігівському пляжі, який знаходиться у мікрорайоні Лісковиця на озері Земснаряд. І зараз поцікавимося у жителів обласного центру, чи подобається їм тут відпочивати.

-Так, водичка взагалі класна. Я сам з Прилук, у нас там взагалі скупатися ніде. А тут да – питань нема. Да, тільки оце дивлюся і не бачу сміттєвки – не бачу, куди викидати щось. Я так – в кучку збираю.

-На цьому місці непогано, краще ніж було.

-Безпечно, взагалі? Немає каменів, дерев під водою?

-Нічого такого не помічала. Чиста, нормальна вода. На річці Десна пляж у нас кращий, там і вода проточна і безпечніше купатися.

Як пляж?

-Хороший. Тут добре і на Золотому добре. Тут краще, душа лежить.

Чернігівці задоволені цим місцем, відпочивають, водичка теж кажуть тепленька, незважаючи на те, що на вулиці вітерець і цілком вірогідно, що цей пляж може скласти конкуренцію єдиному офіційному у Чернігові пляжу «Золотий берег».

Але більше шансів у пляжу на «Земснаряді» позмагатися у рейтингах з чернігівським полігоном твердих побутових відходів, себто, горезвісним сміттєзвалищем на Масанах.

А тепер інший бік «Земснаряду» — за кілька десятків метрів від того місця, де чернігівці відпочивають і засмагають на білому пісочку, спостерігаємо ось таку картину.

Звичайно, винні у цьому самі ж відпочиваючі: відпочили, набили живіт шашличком, хильнули сто грамів і увімкнули режим «моя хата скраю, за собою не прибираю». Мабуть, саме час щось змінювати в собі і виводити свою свідомість на інший рівень.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Атрошка убил золотой берег , так чтов се решили искать алтернативы, и правельно сделали , ибо золотой берег сейчас боьше похо на биржу по заробатыванию бабла

Back to top button